Gran afluència de públic i bones vendes per als establiments de Vilanova Comerç en la Fira de Nadal |ÀUDIO|

05 des. 2017


Vilanova Comerç ha valorat amb gran satisfacció l’acollida que la població ha donat aquest diumenge a la Fira de Nadal, a la plaça del Mercat. Al llarg de tot el dia va estar força concorreguda i animada, amb una quinzena de parades d’establiments i comerços vilanovins, i diverses activitats que van distreure la quitxalla i van servir per atreure visitants. El president de Vilanova Comerç, Jordi Vilarrubias, afirma que en aquesta edició s’ha notat un augment de visitants i que tant la ubicació com la data, han demostrat ser encertades


fira nadal vilanova comerç (16-v2)

L’afluència de públic va ser notable sobretot al llarg del matí i pràcticament fins a les dues de la tarda. Tot i que va minvar una mica després, es va tornar a animar cap a les cinc de la tarda, amb el caga tió i la xocolatada infantil.

La primera valoració dels comerciants, el mateix diumenge, era força positiva, segons les primeres impressions dels participants que va recollir el president de Vilanova Comerç. Malgrat el fred, el dia va ser assolellat i tant la ubicació a la plaça del Mercat com la data triada per celebrar aquest certamen s’han considera un encert. La junta de Vilanova Comerç va decidir avançar-se als dies de pont, per garantir l’afluència de públic i per ser els primers a poder fer l’oferta dels articles nadalencs.

Els ornaments, la decoració i els productes gastronòmics i de regal típic del Nadal van destacar entre els articles que es van posar a la venda.  I és que la fira s’ha començat a consolidar com una activitat inaugural de les festes nadalenques, segons expressa Jordi Vilarrubias.

Des de les 11 del matí i fins a les 7 de la tarda, la plaça es va omplir d’activitat. I és que a banda de la vessant comercial, la Fira de Nadal va oferir al visitant tot un seguit d’activitats paral·leles i gratuïtes, organitzades per Vilanova Comerç i gràcies a la implicació d’algunes entitats: els tallers infantils d’Endinsa’t, el caga tió, la xocolatada infantil, el concurs de dibuix i pintura amb Santi Navarrete, les actuacions de l’Agrupació de Sardanistes, Artístic, Sweet India… Totes les activitats han estat també claus per a l’èxit del certamen, segons assenyala Vilarrubias qui es espera que en properes edicions hi hagi més establiments que s’animin a participar a la fira, per tal d’enriquir aquest aparador.

Els establiments que van posar parada en aquesta edició van ser: Sígrid Informàtica, +K Llibres, La Bona Salut, Supermas, El Golafre, El racó de les flors, Gonzalo, Loteria Vilanova, La llar dels meus dolços, Seguros Bilbao, Artesania J. Pons, l’Ampa Joan Maragall, Bosch vestuari de treball, La Xurreria del Mercat, VilaVet, Anfora’s.

La Fira de Nadal compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i de la Diputació de Barcelona.