Gran competició del Club Gimnàstic Ballerina a la 1a Fase Copa Catalana Nivell Base Individual i al Trofeu de Roses

14 Feb 2019
CG Ballerina 1 fase base feb 2019

Aquest dissabte, 9 de febrer, es va celebrar a Blanes la 1 fase Copa Catalana, individual base de gimnàstica rítmica, en la que van participar quatre gimnastes del Club Gimnàstic Ballerina, en diferents categories

Totes elles van emprendre aquesta primera competició federativa amb molta il·lusió, nervis i entusiasme, com afirmen des del club. I és que el nivell i el nombre de gimnastes era molt alt, perquè es tractava de la participació prèvia al classificatori per Espanya que serà el diumenge dia 24 de febrer.

Les quatre vilanovines van realitzar uns grans exercicis, amb actitud, expressió i molt bona tècnica. Carlota Zamora i Gisela Ramírez, en categoria infantil amb maces, competien amb 45 gimnastes i van assolir la sisena i dotzena posició respectivament. En categoria juvenil amb cinta, Sandra Domínguez i Paula Mensa es feien amb la vintena i vuitena posició davant de 75 gimnastes que competien en la mateixa categoria.

El diumenge, 10 de febrer, va ser el torn de les gimnastes a nivell escolar al Trofeu de Roses, que es celebrava a Sant Feliu de Llobregat. Totes elles, amb la petita trajectòria que porten en la gimnàstica van afrontar la competició amb molta força i il·lusió, malgrat els nervis que comporta per a elles, ja que es tracta de la primera participació per a cadascuna.

Claudia Pérez, Abril Quintana i Carlota Ranchal, en categoria prebenjamí B, van aconseguir la primera, cinquena i sisena posició. Vera Márquez, benjamí B, i Martina Quintana, infantil A, es col·locaven entre les quinze primeres. I per finalitzar, Laura Batalla, infantil B, aconseguí la sisena posició. Des del club han fet arribar l’enhorabona a totes les gimnastes i equip tècnic i les animen a seguir treballant perquè totes puguin gaudir d’aquest gran esport.


Àrea informativa dedicada al CG Ballerina1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by