Grup Carles proposa un taller per descobrir i millorar “La felicitat en estat natural”

25 Oct 2018
Taller la felicitat oct18 Ass Poligons-V11

La felicitat és important, les persones felices viuen millor, es relacionen millor i treballen millor. Així presenta la consultoria Grup Carles un taller sobre la Felicitat que portaran a terme el proper 16 de novembre. Aquest divendres 26 d’octubre, a les 17 h, han previst una xerrada al Centre d’Innovació Anoia per presentar el taller que compta amb el suport de la Unió Empresarial de l’Anoia, l’Associació de Polígons dels Plans i l’Ajuntament de Vilanova del Camí

El Grup Carles prepara una jornada durant la qual les persones que hi participin podran avaluar la seva situació respecte la pròpia felicitat i, a la vegada, descobrir recursos per millorar-la.

Al taller hi participaran ponents d’alt nivell que a través de teories, exemples, exercicis i sorpreses oferiran als assistents una jornada instructiva i alhora divertida.

Les persones interessades en participar al taller poden enviar un mail a lloren.tusal@gcarles.com on podran confirmar també si assistiran a la presentació que es farà aquest divendres a les 17 h, al Centre d’Innovació Anoia.


Centre Innovacio Anoia ubicacio amb Maps - Icon globus
Ubicació del Centre