Infants i adults de Vilanova del Camí viuran la festa més poca-solta aquest dissabte

09 Mar 2011

carnaval infantil (23)Fins aquest divendres es poden fer les inscripcions per a participar en la rua del Carnestoltes de Vilanova del Camí que tindrà lloc el proper dissabte, 12 de març. Un any més, la rua d’adults i el Concurs de Comparses l’organitza l’Àrea de Cultura i la Comissió de Festes de Vilanova del Camí, mentre que el carnaval infantil anirà a càrrec de l’Associació Cultural Camp del Rei.

La jornada s’iniciarà amb el carnestoltes infantil, la rua del qual començarà a dos quarts de 5 de la tarda amb sortida de la plaça Can Papasseit per seguir pels carrers Verge de Núria, Joan XXIII, Montserrat, Mossèn Borràs, Santa Llúcia, Montserrat, Plaça Villarubias, Joan XXIII, Verge de Núria i tornada a la plaça Can Papasseit. Un cop acabada la rua, les grans comparses tindran l’oportunitat de lluir-se davant del jurat, que avaluarà el vestuari, els complements i la marxa, tot plegat per determinar les comparses guanyadores del concurs 2011.

A les 6 de la tarda, a la sala polivalent de Can Papasseit, hi haurà el XXVI Concurs Infantil de disfresses Camp del Rei amb desfilada de petites i mitjanes comparses i disfresses individuals, amenitzada per Andrés i Laura. També hi haurà berenar per a tots els participants i lliurament dels premis amb fi de festa.

Els grans iniciaran la rua a dos quarts de 10 del vespre, davant de l’Escola Joan Maragall on prèviament hi haurà hagut la concentració de totes les comparses.

Encapçalada per la carrossa del Rei Carnestoltes, a càrrec de l’Escola Pompeu Fabra, la rua seguirà per tot el carrer Santa Llúcia, passant per Mossèn Amadeu Amenós, Papa Joan XXIIII, Verge de Núria i finalitzant a la plaça Can Papasseit. Hi haurà lectura del pregó i tot seguit ball amb l’actuació d’un DJ. A la mitja part es farà el lliurament de premis del concurs de comparses, a càrrec de Quique Santano.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by