Inscripcions obertes al taller ‘Eduquem en família’ que es farà el 7 de novembre

23 Oct 2017

Continuen obertes aquesta setmana les inscripcions al Tallers “Eduquem en família” que organitza Serveis Personals de Vilanova del Camí, concretament des de la Ludoteca El Cireret. “Com parlem, escoltem i sentim a casa? I fora de casa?” Aquestes són les preguntes que es faran els participants al taller que està previst per al dia 7 de novembre, en una sessió de dues hores de durada, de les tres a les cinc de la tarda


El taller anirà a càrrec de Jordi Serra, de l‘Associació Cultural Altell. Els destinataris són pares i mares de fills d’edats entre els 0 i 12 anys. La trobada permetrà reflexionar sobre les emocions en estat de conflicte, les seves conseqüències i com actuar davant d’elles. Es donaran recursos pràctics per la millor comunicació i la resolució de conflictes en família.

Entre els temes a tractar, per tant, s’abordarà l’empatia i l’escolta activa, la comunicació i el conflicte, les actituds, la fermesa i la flexibilitat i les estratègies per a petits problemes de comportament i convivència.


info google iconsLes inscripcions al taller són gratuïtes i es poden fer fins el dia 6 de novembre a la ludoteca El Cireret.


Eduquem en familia cartell web