Jornada Municipalista d’Esquerra Vilanova del Camí amb la vista posada a les eleccions del 2019

13 Jun 2018

ERC Jornada municipalista jun18 (1)-1200


El passat diumenge 10 de juny, el grup d’Esquerra Republicana de Vilanova del Camí va participar en una sessió de treball on van realitzar diferents dinàmiques per començar a definir els eixos del programa electoral i buscar la fórmula per millorar Vilanova. La iniciativa, que va aplegar un equip molt motivat i amb moltes ganes de treballar per millorar Vilanova, dóna el tret de sortida a la pre-campanya per les municipals del 2019


La trobada -que va incloure dinàmiques, sessions de treball i debat- “s’ha caracteritzat” segons expliquen des de l’agrupació “per la quantitat d’idees que tots els participants van aportar per posar la llavor d’un nou projecte municipal que pretén representar tots els veïns del poble”.

En aquesta jornada, com assenyalen, també s’ha volgut plasmar “la feina constant que fa Esquerra Republicana des de l’oposició, i les ganes de reprendre els projectes que van haver de quedar a mitges en aquest mandat per manca de temps”.

Segons afirmen des de l’agrupació “es van tractar temes que interessen i afecten directament els vilanovins en el seu dia a dia, i van sortir propostes molt interessants per fer de Vilanova una ciutat més amable pels seus veïns”.

La regidora republicana vilanovina, Meritxell Humbert, reconeix que “la situació és complicada”, però seguiran treballant per millorar els resultats i obtenir més dels dos regidors que tenen ara.

ERC Jornada municipalista jun18 (2)-v11