Més de mig miler de persones omplen Can Papasseit per posar el granet de sorra en l’ajuda a la Meritxell

13 Jun 2018

Actuacio Pot Petit concert solidari 3-720


L’actuació de la companyia El Pot Petit va omplir de gom a gom, dissabte, la sala de Can Papasseit. L’activitat, organitzada des de la regidoria de Cultura vilanovina, tenia com a finalitat ajudar la família de la Meritxell en el marc de la campanya que ha tirat endavant Unidos contra el DIPG per recaptar fons per al seu cas. En total es van recollir 2.208 € de la venda de 552 entrades


L’acte va servir també perquè des d’un antiga entitat, Vilanova Solidària (actualment inactiva), es fes pública l’aportació de 2.366 € a la família de la Meritxell. Pepita Pereta, en nom de l’entitat va explicar que durant molts anys Vilanova Solidària havia treballat en temes de sensibilització, sobretot amb els projectes d’ajuda a la població boliviana d’Anzaldo. Davant del públic i abans de començar l’actuació, va lliurar el sobre amb els diners a la regidora Imma González qui va agrair l’assistència i col·laboracions de tothom.

Moltes famílies van respondre a la cita musical amb El Pot Petit i van gaudir d’una matinal molt amena. La majoria sabien que l’acte complia amb una finalitat solidària. De fet, durant la matinal també es van fer moltes aportacions a les guardioles que s’han col·locat a diferent establiments per aquesta campanya i que dissabte també es van posar en el taulell on es venien les entrades. Moltes famílies arrodonien el cost de compra (era de 4 €) i hi posaven l’euro restant a les guardioles.

Actuacio Pot Petit concert solidari 2-v111


Des del Casal de la Gent Gran també han col·laborat amb la campanya d’ajuda a la Meritxell amb diferents accions


L’Associació de Pensionistes i Jubilats de Vilanova del Camí també ha posat el seu granet de sorra en aquesta campanya. D’una banda, dissabte amb un bingo solidari van recollir 272 € per lliurar a la família. De l’altra, aquest proper dissabte també pensen destinar íntegrament els beneficis de la venda de les entrades del ball a aquesta finalitat.

Altres entitats esportives vilanovines han fet aquest cap de setmana diferents accions dins la seva agenda, per contribuir amb l’ajuda a la Meritxell, com ara fer algun sorteig -en el cas del Club Esportiu Anoia– o la celebració d’una triangular per part del Club Futbol Vilanova, la Peña Bética i la Paz, aquest dissabte. I des de la Peña Madridista de Vilanova del Camí també s’han sumat a la iniciativa i aprofitaran algun dels actes per recollir diners en benefici de la Meritxell -aquest dissabte celebren el 2n Memorial Jose Antonio González Rubio a les 18:30h a Can Titó.

La campanya per ajudar a aquesta nena vilanovina de 12 anys la va iniciar l’Associació “Unidos contra el DIPG” dedicada a consciencia sobre aquest devastador tumor cerebral. Des de l’entitat expliquen que actualment hi ha un tractament “experimental i pioner”, pel qual la Meritxell no compleix els requisits de l’assaig clínic, però han aconseguit l’autorització “per aplicar-lo com a ús compassiu”.

Actuacio Pot Petit concert solidari 3-720