Junts per Vilanova del Camí presenta com a candidat a l’alcaldia Jordi Barón sota l’eslògan #Som Present #Creem Futur

12 Mar 2019
presentacio Jordi Baron (20)
Jordi Barón i Marc Castells

El passat dijous 7 de març va tenir lloc la presentació oficial del partit “Junts per Vilanova del Camí” – Junts x Cat, que concorrerà a les pròximes eleccions municipals a Vilanova del Camí liderat per l’actual regidor a l’ajuntament Jordi Barón

Barón va anunciar “una candidatura compromesa amb Vilanova i els vilanovins amb la voluntat de construir un projecte polític ambiciós, ample i transversal on valors com el respecte, responsabilitat, compromís i humilitat en siguin els garants. Perquè Vilanova necessita sortir del caòtic “Show” i situació de paràlisi política total en que ha viscut instal·lada aquests 2 últims anys”.

Davant d’una setantena d’assistents Barón va presentar una campanya sota l’Eslògan #Som Present #Creem Futur apel·lant “la tasca feta fins ara i el projecte polític que hem de fer junts cara el futur per assolir els reptes estructurals que te el nostre municipi”.

A banda també es va posar l’accent en el caràcter de proximitat amb les persones que tindrà la pre campanya i campanya electoral, cercant la interactuació i complicitat de la ciutadania tant presencialment com a través de 3 espais oberts de diàleg i propostes que inclouran els grans àmbits municipals,  on tothom qui vulgui podrà fer la seva aportació. També es podrà col·laborar a través de diferents eines digitals com la pàgina web,  “Facebook”, “Twitter” o  “Whatsapp” a partir de les quals es podran fer també aportacions que “acabaran perfilant el programa electoral que serà el reflex del què volem que sigui Vilanova del Camí cara el futur” explica Jordi Barón.

També es va comptar amb la col·laboració “entusiasta” de l’alcalde d’Igualada  Marc Castells que va presentar el candidat Jordi Barón com una persona “compromesa, fidel i tenaç en la defensa del municipi i dels interessos dels vilanovins, i com a única opció possible per sortir de l’actual situació de paràlisi política que viu Vilanova del Camí en aquest moment”. Castells també va deixar palesa la col·laboració total i permanent que hi ha amb l’equip de Barón “per a fer front als grans reptes que te Vilanova, així com s’ha fet fins ara amb temes importants com l’enllaç ronda sud que finalment després d’anys de treball i lluita incansable, veu la llum amb la seva execució”. 

presentacio Jordi Baron (3)


Àrea informativa dedicada als partits polítics de Vilanova del Camí1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by