El Carnaval Infantil aplega més de 300 persones i encara la 35a edició amb ganes d’innovar | ÀUDIO i VÍDEO

12 Mar 2019

Més de 300 persones van participar aquest dissabte 10 de març, al Carnaval Infantil organitzat per l’Associació Cultural del Camp del Rei

Carnaval infantil 2019 2

Es celebrava la 34 edició d’aquesta festa esbojarrada i Manolo Cano, president de l’Associació es mostra satisfet de la participació ciutadana i també per la creativitat i originalitat de les disfresses, en una festa que atrau a petits i grans. Cano també ha destacat que enguany l’animació ha anat a càrrec d’un grup de gent jove i nova que ho han fet amb molt d’encert.

Al concurs de disfresses d’enguany hi han participat 13 comparses petites, 2 grans i diferents disfresses individuals.

Pel que fa als premis, el president de l’entitat explica que es van repartir 3 premis a les disfresses individuals que van ser per “Acordeonadas”, ” Muntanya de Fiti” i “Zoe’s ciber robot”.

Pel que fa als premis de les petites comparses, les guanyadores van ser “Al abordaje”, “Hamburgueses amb ritme” i “Los locos de los gatos”.

Pel que fa a les grans comparses, l’Escola Joan Maragall amb “Que la força t’acomparsi” es van endur el premi al millor vestuari mentre que les llars d’infants la Baldufa i el Molinet amb la comparsa “Petits grans i mims” va tenir premi per ser els més marxosos.

El premi a la comparsa verda va ser per els “Super herois del reciclatge” i el premi a la millor comparsa familiar se’l va endur “Madagascar” .

L’Associació té prevista fer una reunió per valorar possibles canvis de cara l’any vinent tant pel que fa al Carnaval Infantil com pel que fa a la comparsa. Manolo Cano explica que l’entitat contempla la possibilitat de donar-li nou un nou format al concurs, canviar el dia o innovar, tot plegat per millorar el Carnaval Infantil i fer-lo encara més atractiu i participat.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by