Vint comparses omplen de disbauxa i creativitat la Rua de Carnaval de Vilanova del Camí | MULTIMÈDIA

12 Mar 2019

Fins a 20 comparses van omplir de color i de gresca els carrers de Vilanova del Camí, el passat dissabte. La cita amb la Rua de Carnaval de Vilanova del Camí ja és referent a la comarca de l’Anoia i va tornar a convocar no només el veïnat i les entitats locals, sinó també algunes comparses de municipis veïns, en una nit de festa que va acabar amb un gran ball a Can Papasseit

CARNAVAL ADULT 9 MAR (7)

Accediu a l’Àlbum fotogràfic des d’aquí


La creativitat i l’atractiu de les disfresses, les coreografies, l’organització, la gresca… tot sumava a l’hora de fer la selecció per part del Jurat que va ser molt complicada, tal i com afirma la regidora de Cultura, Imma González, perquè hi havia nivell.

La comparsa d’amics “El reino de los 7 mares” formada per un grup de persones de Vilanova del Camí, va ser la guanyadora del primer premi, amb una disfressa amb motius marins i una treballada coreografia.

El segon lloc de la Rua de Vilanova del Camí va ser per a l’AMPA de l’Escola Joan Maragall, que amb el lema “Que la força ens acomparsi” lluïa una espectacular carrossa i vestuari inspirat en la saga Star Wars.

I entre els quatre tercers premis, González ha destacat a l’Associació Cultural Camp del Rei amb la comparsa “Fins al Congo” que va tornar a destacar per la seva creativitat, tant en la carrossa com en l’originalitat del vestuari, aquesta vegada amb motius ètnics. Segons la regidora de Cultura, Imma González, totes tres haurien merescut el primer premi.

El Jurat, format per Laura Pavón, Jordi Pérez, Carlos Lorenzo, Albert Sánchez i Claudia Cárdenas, va haver de prendre una decisió difícil després de la deliberació.

Hi va haver, però, quatre tercers premis, ja que a banda del Camp del Rei també es va premiar les comparses “Real Company”, “Divinos de la muerte” i “Vilafrica” -comparsa del Club Futbol Vilanova.

CARNAVAL ADULT 9 MARÇ (39)

El premi especial Cultura, novetat aquest any per premiar una altra comparsa, va ser per als “Pica Fabra” -de l’escola Pompeu Fabra- i el premi a la millor comparsa petita per als “Venecia Squad”. El premi Acústic Anoia a la disfressa individual adults va ser per a “Madame Aqua”.

González ha destacat també el pregó de Carnaval que va anar a càrrec de la Comissió de Festes.

La Xispa Can Papasseit va guarnir amb motius cinematogràfics la sala i també es va encarregar de la gestió de la barra del bar del ball que va estat molt animat pels Dalton Bang.

La regidora ha agraït la participació de tots els que han fet possible aquesta festa, tot destacant l’aportació particular que fa el Camp del Rei amb el carnaval infantil de la tarda que permet arrodonir un gran dia de celebració.

Les xifres, remarca també González, corroboren la bona salut del carnaval de Vilanova del Camí que ja és referent a la comarca de l’Anoia i que es consolida com una de les festes destacades al municipi.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by