Kimo Kap organitza aquest divendres un nou taller solidari per confeccionar bandanes per als nens amb càncer |ÀUDIO|

14 Jun 2018


El Casal de la Gent Gran acollirà aquest divendres 15 de juny un nou taller solidari de Kimo Kap. L’entitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí que ha cedit l’espai i que aportarà una part de les teles per a la confecció de les bandanes


nuria corrons kimo kap (7)-1200Aquesta és la tercera edició del taller solidari que poc a poc s’ha anat consolidant en l’agenda solidària de Vilanova del Camí. El taller començarà a les 15:30 h i està obert a la ciutadania que pot col·laborar de formes diverses: marcant els patrons, cosint, planxant, plegant o embossant. Tota ajuda és benvinguda, diu Núria Corrons, delegada de Kimo Kap Catalunya.

Tot i que cada delegació desenvolupa la seva activitat solidària principalment per a la seva comunitat, són habituals les col·laboracions entre delegacions. L’objectiu, explica Corrons és satisfer les demandes de la quitxalla i els adolescents que estan ingressats en hospitals oncològics. Entre totes busquem els dibuixos o les teles que ens demanen i s’envien allà on convinguin.

Núria Corrons ha aprofitat els micròfons de Ràdio Nova per fer una crida a la participació i ha agraït la bona acollida de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i concretament de la regidora de solidaritat, Imma González, per la seva predisposició.


Corrons també ha explicat Kimo Kap participarà a la festa solidària que ha organitzat la família vilanovina González Marín per contribuir a la investigació contra el càncer infantil. La festa solidària tindrà lloc diumenge 17 de juny al centre polivalent i a la plaça de Can Papasseit.