La 37a Mitja Marató de l’Anoia recupera la cursa dels 5 km pensada per a corredors novells i atletes ràpids

27 Mar 2019
Cartell Mitja Marató 2019

El Club Atlètic i l’Ajuntament d’Igualada organitzen el proper 31 de març la 37a Mitja Marató de l’Anoia, la 16a edició dels 10 km i a la vegada la 5a edició dels 5 km Ciutat d’Igualada. Així mateix aquesta cursa correspon a la 13a Challenge de Mitges Maratons – Gran Premi Diputació de Barcelona

La distància dels 5 km es recupera per a corredors novells i atletes ràpids, destacant al respecte de la mateixa un recorregut pla i una senyalització pròpia de color vermell.

La distància de 10 kms transcorre per les ubicacions més emblemàtiques d’Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui. La distància de Mitja Marató serà llavors a dos voltes del circuit esmentat.

El pas de la cursa per Vilanova s’inicia a la carretera de Vilanova i està previst que passi pel carrer Nou, de la Mercè, Major i Avinguda Montserrat. La tornada es farà seguint pel carrer Major en direcció a Igualada.

La sortida de les tres distàncies serà puntualment a les 10 h del matí des de la Rambla d’Igualada. En arribar, els participants seran obsequiats amb un lot de productes que inclou una samarreta MIZUNO, productes alimentaris varis i podran fruir d’avituallament líquid i sòlid, inclòs un brou calent ANETO.