Sis medalles per al Furio Jol Vilanova al Campionat Catalunya Infantil de Taekwondo

27 Mar 2019
Furio Jol als Campionats infantils de Taekwondo març 2019

Diumenge passat 24 de març es va disputar el campionat de Catalunya infantil de Taekwondo en el poliesportiu de la Mar Bella a Barcelona. Cal destacar la gran participació amb 1.200 nens que asseguren un gran futur al Taekwondo Català. L’escola Furio Jol de Vilanova del Camí va participar amb 9 joves esportistes fent un gran paper

Izan de la Fuente va aconseguir l’or després de tres combats fent un gran campionat.

Leire Olivé passa la primera ronda i les semifinals per deferència de punts i va perdre la final fent un bon combat que li va fer merèixer la medalla de plata.

Albert García després d’un bon primer combat, perd en semifinals fent un gran treball i assoleix la medalla de bronze.

Martina Gabaldà en la seva primera competició va passar primera ronda en el punt d’or i va perdre en semifinals, és a dir que també va fer medalla de bronze.

Daniel Sánchez va perdre en semifinals en un combat molt ajustat, aconseguint també la medalla de bronze.

El mateix pràcticament li va passar a Víctor Giménez que va perdre en semifinals d’un punt i es va quedar amb el bronze.

Van participar també Asier Gualda, Joel Carmona i Isaac Carmona, que no van passar de primera ronda però van fer molt bons combats.

En conjunt, gran treball de l’equip de competidors i de l’equip tècnic format per Cristian Castillo, Cris Familia, Daniel Gil i Oscar de la Fuente.

En total sis medalles per a l’equip vilanoví entrenat per Jonathan González.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by