La bandera irisada oneja al balcó de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i a Can Muscons

26 Jun 2019
BANDERA IRISADA AJUNTAMENT

El proper divendres 28 de juny es commemora el Dia Internacional de l’alliberament i orgull LGTBI. Al balcó de l’Ajuntament de Vilanova del Camí hi oneja des de dimarts la bandera irisada en reconeixement al col·lectiu i per commemorar, reivindicar  i  reconèixer tant la diversitat en l’orientació afectiva i sexual així com en la identitat i expressió de gènere


www.vilanovadelcami.cat

Web de l’Ajuntament de Vilanova del Camí


La bandera irisada també oneja a Can Muscons, seu de l’Espai Jove que aquest mes de juny acull un seguit d’activitats en motiu de la celebració del 50è aniversari del  Dia de l’Orgull. Entre les activitats programades, es pot visitar fins a finals de mes, una exposició sobre el Dia de l’Orgull on, els i les joves, poden descobrir l’origen d’aquesta celebració, algunes curiositats i també diferents propostes per explorar en aquest àmbit com pel·lícules, sèries, youtubers de referència, o llibres entre altres. 

Can Muscons facana Bandera irisada jun19

En aquesta data es commemoren els fets del 28 de juny de 1969 a la ciutat de Nova York, coneguda com la revolta Stonewall, on per primera vegada es va denunciar la vulneració de drets i la repressió social contra les persones LGTBI.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by