La cercavila amb els Geganters i Grallers de Vilanova del Camí enceta els actes de diumenge de Festa Major

02 Set 2018

FM 2018 cercavila 2 v02


La Festa Major de Vilanova del Camí continua aquest diumenge amb un bon reguitzell d’activitats per gaudir en família


La matinal s’ha encetat amb una cita popular de Festa Major: la cercavila dels Geganters i Grallers de Vilanova del Camí i l’actuació dels Castellers d’Esparreguera, a les 12 h.

Una de les activitats que promet és concurs de proves i obstacles “The Increible’s” amb doble sessió: una per als infants, a les onze del matí, -una novetat d’aquest any- i una altra per als adults, a les cinc de la tarda.

Aquest mateix diumenge, es podrà fer un àpat a base de cargols a la plaça del Mercat, de la mà de la Confraria de la Vinyala, a partir de les dotze del migdia. I més tard, cap a dos quarts de dues, la Comissió de festes servirà el vermut popular.

FM 2018 Clinc v02

La tarda de diumenge proposa, d’una banda, un espectacle per gaudir en família: Clinc, a càrrec de la companyia Pep Bou, a Can Papasseit, a partir de dos quarts de vuit del vespre. I d’altra banda, per als qui vulguin gaudir d’una tarda de ball hi haurà l’orquestra Liberty a la plaça del Mercat.

Al vespre, els Diables prendran el protagonisme al carrer, amb la Baixada a l’infern -un  correaigua que organitzen de la mà de La Xispa- seguit d’un espectacle de foc a la plaça Major i un Correfoc de Festa Major que comptarà amb l’acompanyament de MoltaXamba i recorrerà diferents carrers vilanovins.

La festa culminarà amb un gran castell de focs, a la plaça Gertrudis Artigal.  Però encara hi ha programada una última activitat per diumenge a les onze de la nit, a la plaça Picasso, amb l’humor dels monologuistes Dani Lagui, que substituirà Enric Company, baixa per motius de salut, i Juanjo Albiñana.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by