Matinal familiar i tarda d’havaneres per cloure la Festa Major de Vilanova del Camí

03 Set 2018

 

FM 2018 arros amb xulla v02


Vilanova del Camí clourà la seva Festa Major amb una matinal familiar i les tradicionals havaneres que ompliran de sons mariners la plaça del Mercat, a partir de les 19:30 h, al ritme del grup La Guingueta


A partir de les 10:30 h, la plaça del Mercat acollirà jocs i tallers per a la quitxalla i una hora més tard s’hi afegiran diferents actuacions amb la companyia Sac Espectacles que presentarà “Arròs amb xulla!”

Per participar-hi és indispensable portar el ritme, ganes de ballar i el bon humor, que no pot faltar. La diversió està garantida amb el menú d’aquests peculiars cuiners que acabarà a les 12:30 h,  amb la festa de l’escuma. I a les 13:30 h es repartirà fruita fresca entre la quitxalla i el jovent.

FM 2018 just dance v02

Els actes es reprendran a les 17:00 h a la plaça Picasso amb Just Dance, un joc que consisteix en imitar els moviments de ball que surten a una pantalla gegant.

També es faran tallers de manualitats.

I a les 19:30 h, l’activitat tornarà a la plaça del Mercat on Andreu Pedregosa i Joan Vicenç Bernal començaran a preparar el rom cremat que acompanyaran la música del grup La Guingueta. Un grup d’havaneres i cançó de taverna nascut a Igualada. Totes les cançons del repertori estan arranjades amb gran varietat d’instruments i jugant amb tres o quatre veus i buscaran la complicitat i la participació del públic amb una posada en escena plena de sensibilitat i entrega.

En cas de pluja, els actes es traslladaran a Can Papasseit.

FM 2018 la guingueta v02


Dilluns de Festa Major, dia del nen, totes les atraccions a 1 €


Durant tot el dia es podrà gaudir de les atraccions que estan ubicades al costat del CAP al preu simbòlic d’1 €.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by