La classe de París de 2n A de l’Escola Joan Maragall visita Ràdio Nova | ÀUDIO i FOTOS

13 Nov 2018

Aquest dimarts, Ràdio Nova ha rebut la primera de les tres visites d’alumnes del Joan Maragall programades per aquesta setmana. Els tres grups d’alumnes de segon de l’escola passaran per l’emissora vilanovina entre avui, dimecres i divendres per conèixer la ràdio local. L’activitat forma part dels projectes que l’escola porta a terme cada curs, per fomentar el coneixement del municipi entre els infants

El primer grup que ha obert les visites de la setmana, ha estat la classe de 2n A que s’han posat el nom de “París” i de ben segur aquest any, aprendran moltes coses sobre la capital francesa.

L’Andy i la Clàudia ens han explicat en una breu entrevista, el projecte “El poble de Vilanova” per mitjà del qual estan realitzant diferents visites pels equipaments del municipi com l’Ajuntament, la Policia Local, el Mercat, el CAP, Correus… Una de les experiències que ja han fet i que destaquen és l’entrevista amb l’alcaldessa. Els va impactar, diuen, “el gran estudi” o despatx d’alcaldia, el llibre d’honor i també el fet de poder conèixer i fer preguntes personals a la màxima responsable municipal.

Visita 2n A Paris Joan Maragall 1
album-fotografic-faldo-borde