La combustió d’un cotxe dins un magatzem dóna un bon surt a una família del carrer Santa Llúcia

18 Abr 2018

incendi vehicle carrer santa llucia (2)-v11


Tres vehicles de bombers han actuat, aquest matí, en un domicili del carrer Santa Llúcia per la crema d’un cotxe dins un magatzem. Han estat els mateixos propietaris qui han donat l’avís a la Policia Local en observar que hi havia una intensa fumarada a l’immoble i han sortit ràpid al carrer. Sortosament no s’han de lamentar danys personals, tot i que ha estat un bon ensurt per a tota la família


El fum s’ha originat per la combustió d’un vehicle en el magatzem del número 87 del carrer Santa Llúcia, un immoble unifamiliar. Els bombers han hagut d’entrar amb oxigen al magatzem i s’ha requerit també la instal·lació de ventiladors per eliminar els gasos provocats que són molt tòxics, segons han remarcat fonts de la Policia Local. Les dotacions no s’han retirat fins passades les 8 del matí, quan han aconseguit extreure el fum de l’interior de l’habitatge.

Al lloc dels fets també s’hi ha traslladat una ambulància del SEM, tot i que com dèiem, no hi ha hagut danys personals, malgrat els moments d’angoixa, perquè la família ha estat ràpida a l’hora de desallotjar el domicili.

Segons fonts policials, la combustió de la bateria podria haver-se ocasionat per una errada en la connexió elèctrica del vehicle.

incendi vehicle carrer santa llucia (1)-v11


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by