La FAEC organitza a Vilanova del Camí un Festival de Playback amb la participació de tres cases regionals catalanes | ÀUDIO

19 Nov 2018

La Federación de Asociaciones Extremeñas en Catalunya organitza un Festival de Playback a Vilanova del Camí amb la participació de diferents centres extremenys a Catalunya. L’Asociación Extremeña San Isidro Labrador de Cornellà, la Casa de Extremadura de Sant Just Desvern i la Unión Cultural Extremeña Anoia, compartiran el pròxim dissabte, 24 de novembre, aquest festival a Can Papasseit

Queta Borrega Festival Playback (10)

Una de les finalitats de la FAEC és posar en contacte els extremenys residents a Catalunya, un fet que porta a terme amb la complicitat i la implicació de les cases regionals. Malgrat que el contacte entre centres és habitual, la FAEC organitza diferents esdeveniments anuals com la celebració del Dia de Extremadura que tradicionalment es fa a El Prat de Llobregat o la trobada anual de presidents d’entitats extremenyes, que es fa amb caràcter itinerant.

Enriqueta Borrega, relacions públiques de la Unión Cultural Extremeña Anoia, explica que és habitual aquest contacte amb altres centres extremenys amb els quals també es fan intercanvis i actuacions, amb els cors i danses de cada entitat.

festival playback UCE-cartell

El Festival de Playback és una iniciativa jove que es va estrenar l’any passat a Cornellà amb l’objectiu de compartir una activitat comuna a molts centres extremenys catalans. Inicialment l’acte d’aquest dissabte havia de comptar amb la participació de la Unión Extremeña de l’Hospitalet de Llobregat, que finalment serà baixa per malaltia d’un dels seus components. Queta Borrega explica que cap dels grups que hi actuen són professionals, però assegura que han preparat aquest espectacle amb l’objectiu de fer-ho passar bé al públic.

L’espectacle es farà a Can Papasseit a partir de les sis de la tarda i està previst que cada centre ofereixi al públic un repertori d’unes 12 cançons.
La relacions públiques de la Unión Cultural Extremeña Anoia, ens ha avançat que el repertori del grup vilanoví Teatro 60, incorpora imitacions de grans veus de la cançó espanyola: Rocío Jurado, Isabel Pantoja, Mari Trini i el Duo Dinánimo entre altres. L’entrada serà lliure i gratuïta i és una activitat de la que en pot gaudir tota la família, motius suficients, diu, per no perdre’s l’espectacle.

Aquest Festival de Playback, organitzat per la FAEC, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Gobierno de Extremadura i l’Obra Social de La Caixa.

Globus senyalitzador Icons Google

Can Papasseit – Com arribar