PIMEC Anoia oferirà eines per millorar la comunicació a les empreses per mitjà d’un taller gratuït

19 Nov 2018
PIMEC Eines per millora la comunicacio a les empreses-imatge-v22

Comunicar és relativament fàcil, però comunicar bé ja és una altra història. De la mateixa manera que les persones, les empreses i els comerços també comuniquen (fins i tot encara que no vulguin). PIMEC Anoia ha preparat un taller de comunicació pel dimecres 28 de novembre al Centre d’Innovació Anoia de Vilanova del Camí de 10 a 12 del migdia. La inscripció és gratuïta

“Comunica’t: dona impuls al teu negoci” es dedicarà a les claus de la comunicació del nostre temps, amb exemples pràctics sobre com es construeix l’opinió pública, i mecanismes per assolir els objectius. La sessió servirà per exposaran la importància que té el bon ús de la llengua en les comunicacions i per oferir eines i recursos que facilitaran aquesta tasca, en el dia a dia empresarial, amb un pressupost mínim.

Augmentar la notorietat; fer un bon ús de la llengua a les xarxes o fins i tot com parlar al públic des d’un perfil de Twitter. Aquests i molts altres aspectes sobre la comunicació es posaran de relleu en aquest taller on també es podran resoldre dubtes.

Anirà a càrrec de Néstor Cumplido, periodista i expert en Comunicació Corporativa de PIMEC i Alba Llobet, coordinadora de Dinamització del Centre de Normalització Lingüística Montserrat.

La matinal l’organitza Pimec Anoia amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, el Consorci per a la Normalització Lingüística i el Centre d’Innovació Anoia de Vilanova del Camí.

Les inscripcions es poden fer al web de PIMEC, en aquest enllaç

Centre Innovacio Anoia ubicacio amb Maps - Icon globus

Centre d’Innovació Anoia – Com arribar