La generositat vilanovina contribueix amb escreix a la campanya de joguines de Creu Roja Anoia | ÀUDIO

28 Des 2018

Fins a un centenar de joguines s’han recollit, aquest any, a Vilanova del Camí dins la campanya anual de Creu Roja Anoia “Cap nen sense joguina, la nit de Reis”. La jornada d’activitats organitzada amb aquesta finalitat solidària es va realitzar el passat diumenge 16 de desembre i va superar les expectatives de la regidoria de Serveis Personals.

La regidora Sílvia Cáceres ha valorat de manera molta positiva la diada. “El temps va respectar força, tot i que van caure quatre gotes i vam viure un dia fantàstic”, diu. Cáceres ha destacat la generositat de la població vilanovina, tot agraïnt el gest de les persones que van contribuir a fer possible la campanya i que es van acostar a la plaça del Mercat per col·laborar-hi.

I és que no només es tractava d’aportar joguines, sinó també d’acompanyar en aquesta diada que es va envoltar d’activitats lúdiques, tant al matí com a la tarda.

Petits i grans van omplir de desitjos un arbre de Nadal i van fer-se fotos ben originals en un photocall. Els més atrevits, a més, van gaudir d’una pista sintètica d’esquí.

El comerç local premia la solidaritat del veïnat en aquesta campanya

Aquest any, la campanya de Recollida de Joguines també ha comptat amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica, que s’ha sumat implicant les dues entitats del comerç: l’Associació de comerciants del Mercat de Sant Hilari i Vilanova Comerç.

Les fotos que publicaven a instagram amb l’etiqueta #joguinavilanovadelcami entraven en el sorteig d’un val de compra gentilesa de Vilanova Comerç que ha estat per a Mariano Tostado Palomo.

D’altra banda, les persones que van col·laborar aportant una joguina, també van participar en el sorteig d’un val de compra gentilesa dels comerciants del Mercat de Sant Hilari que va ser per a Jaime Savieto.

Els dos premis es podran passar a recollir per Ràdio Nova -al segon pis de l’Edifici d’Entitats- a partir del 7 de gener.

Tot i que la campanya de joguines s’adreça als infants menors de 12 anys, des de Serveis Personals la complementaran amb altres jocs per a joves de 12 a 16 anys, com ja es va fer en l’anterior edició.