La gent gran de Vilanova del Camí gaudirà del 6 al 12 de maig d’una setmana plena d’activitats | ÀUDIO

03 Mai 2019

L’Associació de Pensionistes i Jubilats de Vilanova del Camí ja ho té tot a punt per a celebrar, del 6 al 12 de maig, la Setmana de la Gent Gran que arriba a la seva vintena edició. Els actes s’encetaran dilluns amb la tradicional passejada pel Parc Fluvial i acabaran diumenge amb el concurs d’arròs a la cassola que celebrarà 40 edicions

Setmana de la gent gran 2019

Pedro Amor i Josep Maria Baraldés, president ni tresorer de l’entitat, respectivament, estan orgullosos i satisfets de la feina que s’ha fet des de la Junta per organitzar gairebé una desena d’activitats per al gaudi de la gent gran del municipi. Una feina, diu Pedro Amor  que es fa amb dedicació i il·lusió perquè tothom s’ho passi molt bé.

La regidora de Serveis Personals i Gent Gran Sílvia Cáceres ha posat en valor aquest treball, ja que la Junta, diu, “hi dedica moltes hores i molt d’esforç perquè tot surti bé”. Cáceres els ha agraït la seva tasca, que “darrerament s’ha complicat perquè manquen tres persones a la Junta: Isidre Solé i Manuel Bretones, traspassats en el darrer any i Salvador Martí que és baixa per malaltia”.

Una passejada pel Parc Fluvial i un esmorzar a Can Titó, encetaran el programa d’aquesta setmana festiva dedicada a la gent gran

La setmana s’encetarà amb la tradicional passejada pel Parc Fluvial de Vilanova del Camí i un esmorzar a Can Titó, una activitat que cada any aplega més d’un centenar de persones.

Dimarts serà dia per a l’humor i la màgia, gràcies al Mag Stigman que farà un espectacle apte per a tots els públics al Casal de la Gent Gran.

I dimecres, és com sempre, el dia que es dedica a l’excursió cultural que enguany portarà la gent gran fins al Bages i el Berguedà. Està previst que fer els àpats al restaurant Els Traginers, de Balsareny, amb sobretaula amb Josep Vilandeny, un músic que els agrada molt, explica Josep Maria Baraldés.  També està previst fer una visita guiada a la colònia tèxtil de Puig-reig i un tast de productes artesans a una cansaladeria de Navarcles.

Setmana Gent Gran 2019-1

Aquest any, la Junta del Casal està molt contenta per la bona acollida de l’excursió ja que ha estat necessari contractar dos autobusos perquè tothom pogués participar. Un aspecte que la regidora de Serveis Personals, Sílvia Cáceres també ha posat de relleu. Assegura que en aquests dos anys i mig que ella porta al capdavant de la regidoria de la Gent Gran, ha experimentat “un augment important en la participació dels actes i la sensació de què disfruten molt d’allò que s’organitza des del Casal”.

Seguint amb el programa festiu, dijous és el dia musical de la setmana amb l’actuació del grup Los Signos, amb versions de cançons molt conegudes de tots els temps que convidaran a ballar als assistents.

I divendres, la Junta ha preparat un bingo especial amb premis per a la línia i el bingo. Cada cartró costarà 50 cèntims i, per aquest preu,  es podrà jugar tota la tarda.

Els actes amb més solera es celebraran el cap de setmana. Dissabte, l’homenatge a la gent gran que enguany farà un reconeixement a les persones nascudes l’any 1932. 8 persones està previst que rebin aquest merescut homenatge, en el decurs d’una cerimònia amenitzada pels Trobadors de l’Anoia i amb el patrocini de l’Obra Social de La Caixa.

A la tarda, com cada dissabte s’ha programat el ball, que anirà a càrrec del grup Ostres, Ostres.

Diumenge, es clourà la setmana amb la quarantena edició del Concurs d’Arròs a la Cassola, que aquest any es celebrarà al carrer 11 de Setembre. Josep Maria Baraldés explica que hi ha 5 inscrits de la Confraria d’Arròs a la Cassola de Catalunya, que participa des del primer dia en aquest esdeveniment; i esperen tenir entre 6 i 7 participants en la categoria local i comarcal.

Després del concurs, es farà el dinar de germanor que enguany es celebrarà al Restaurant Scorpia.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by