La ‘guia’ vilanovina ja es pot consultar a Internet

04 Feb 2010

Guia hivernLa nova guia d’activitats vilanovina començarà a arribar la setmana que ve a les llars del municipi. De moment, però, ja es pot consultar per Internet, a la pàgina web municipal vilanovadelcami.net. Entre els continguts cal destacar el programa del Carnestoltes 2010 que es celebrarà el dia 20 de febrer.

D’una banda, l’Associació Cultural Camp del Rei ha tornat a organitzar el carnaval infantil, amb la tradicional desfilada i el concurs de disfresses, a Can Papasseit. Aquest any destinarà la inscripció voluntària d’1 euro als damnificats del terratrèmol d’Haití. D’altra banda, l’Àrea de Cultura i la Comissió de Festes han preparat la gran rua i concurs de comparses que lliurarà quatre premis per valor de 150, 200, 300 i 450 euros. També hi haurà el premi pel Rei Carnestoltes que serà també de 450 euros.

La guia d’activitats també inclou la nova oferta de cursos i tallers que es podran fer a partir del mes de març, amb continguts diversos: cuina, pintura creativa, vidre fos, fotografia digital i ceràmica, entre altres.

També s’anuncien els cursos de Promoció Econòmica, l’agenda d’activitats de les entitats locals, les activitats escolars i també les esportives, entre les quals destaca la setzena cursa popular, que es farà el dia 14 de març.

La guia arribarà als domicilis, com dèiem, la setmana que ve juntament amb el nou butlletí Vilanova Informació.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by