La Junta del Casal fa una crida a les persones nascudes el 1932 perquè participin a l’Homenatge a la gent gran

22 Mar 2019
homenatge 2018-1200
Homenatge 2018

La Junta de Pensionistes i Jubilats de Vilanova del Camí ja ha posat data a la Setmana de la Gent Gran. Serà del 6 al 12 de maig i el programa d’activitats inclou algunes novetats i sorpreses importants per celebrar el seu vintè aniversari

Alguns actes, com l’Homenatge a la gent gran, que enguany reconeixerà les persones nascudes l’any 1932, es mantenen al programa tot i que amb alguns canvis, per exemple, en el tipus de convocatòria. Fins ara, la Junta enviava una carta als nascuts l’any de l’homenatge però degut a les restriccions de la Llei de Protecció de Dades, ara seran els propis veïns els que hauran de sol·licitar-ho a la Junta del Casal de la Gent Gran.

Si vàreu néixer l’any 1932 o coneixeu a alguna persona nascuda aquest any i voleu participar a l’Homenatge, cal que us poseu en contacte amb l’Associació de Pensionistes i Jubilats. Els trobareu al Casal de la Gent Gran, de dilluns a divendres de 4 a 7 de la tarda. Caldrà identificar-se amb algun document oficial com el DNI o Carnet de conduir, per exemple, on hi figuri la data de naixement.

L’Homenatge a les persones nascudes el 1932 es farà en el decurs d’una cerimònia que tindrà lloc dissabte 11 de maig, a Can Papasseit.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by