‘La Lluna’ entra a l’estudi de Ràdio Nova i tanca les visites escolars del Joan Maragall | ÀUDIO i FOTOS

16 Nov 2018

La classe de La Lluna de l’Escola Joan Maragall ha tancat la ronda de visites que els alumnes de segon de primària han fet aquesta setmana a Ràdio Nova. Avui ha estat el grup de 2n B els que s’han traslladat fins l’Edifici d’Entitats per conèixer el departament de Comunicació de Vilanova del Camí. Han mostrat molt d’interès per la part tècnica i han fet observacions ben curioses!

Primer han passat per la redacció, on la directora Marissa Martínez i l’equip de Ràdio Nova els ha donat la benvinguda i fet una breu introducció als mitjans de comunicació locals: ràdio, web, vídeo i imatge, butlletí i guia municipals… També els ha explicat com s’elaboren les notícies. Tot seguit, han passat a l’estudi, de ben segur la part més atractiva de la visita, on han vist moltes coses que han despertat la seva curiositat com les portes de “nevera”, la insonorització de les parets amb el que els ha semblat una mena de “pèls”, els micròfons, altaveus… i fins i tot les cadires amb rodes per evitar els sorolls a la gravació.

L’Ariadna i l’Isaac han estat els encarregats d’explicar en nom de tota la classe el treball que estan fent dins el projecte “El poble de Vilanova del Camí” i tot un seguit de visites als equipaments municipals.

Des de la classe de La Lluna ens han confessat que la visita que més els ha agradat ha estat la de la ràdio

Visita 2B Joan Maragall nov18 8
album-fotografic-faldo-borde