La UMIC atendrà les consultes i reclamacions sobre consum, aquest divendres, a la plaça del Mercat

19 Nov 2018
UMIC-a-Vilanova-arxiu-720
Imatge d’arxiu

La UMIC atendrà les consultes sobre consum de la població vilanovina aquest divendres. L’autobús de l’Oficina Provincial d’Informació al Consumidor farà parada de 10:30 a 13 h del migdia, a la plaça del Mercat. El seu equip tècnic donarà resposta a les consultes i reclamacions que hi facin directament, de manera presencial, els ciutadans

Les Unitats Mòbils d’Informació al Consumidor (UMIC) de la Diputació de Barcelona continuen visitant les poblacions on no hi ha un servei municipal de consum. Gràcies a les UMIC, els ciutadans de la demarcació poden conèixer i exercir, des de la proximitat, els seus drets com a persones consumidores. Durant el mes de novembre, els habitants de 91 municipis podran presentar-hi les seves consultes i reclamacions gratuïtament.

El servei que ofereixen les UMIC està destinat als ajuntaments que no disposen de serveis municipals de consum i té com a finalitat bàsica defensar els consumidors i els seus drets. A més a més, les UMIC també faciliten material informatiu i donen consells sobre com estalviar en les factures d’aigua, gas i electricitat, que són les consultes més habituals, juntament amb les relacionades amb les clàusules abusives en contractes hipotecaris, telecomunicacions i empreses de telefonia mòbil.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by