La música i el testimoni es donen la mà en el tercer programa de Positiva-Ment Ràdio

04 Abr 2019

Aquest primer dijous de mes, tornem a emetre pel dial de Ràdio Nova el programa Positiva-Ment Ràdio. Aquest 4 abril l’equip del Club Social Aidar de l’associació Salut Mental Catalunya a l’Anoia ens ha proposa algunes novetats; han incorporat una secció d’humor i també la col·laboració d’una altra persona a la secció de cuina. El podreu escoltar després del Vilanova Informació

Equip del programa Positiva-Ment radio programa 3 abril 2019

Amb molta motivació i interès tracten d’enriquir el programa que aquest mes ja és el tercer en antena, a Ràdio Nova, i que no deixa de sorprendre’ns.

En aquest tercer programa cal destacar l’entrevista amb el músic Marc Mateu, conegut amb el nom artístic de Red Pèrill. És compositor, teclista, pianista, productor i cantant igualadí. En l’entrevista amb Juan Carlos Gómez no només ha parlat de la seva trajectòria musical, sinó que també ha donat testimoni del Trastorn Obsessiu Pur, TOC sense compulsions o com explicava Mateu “quan les compulsions consisteixen en tenir pensaments repetitius”.

Enric Chenoll ha tornat a fer de conductor del programa en la presentació de les diferents seccions, a càrrec de l’equip: Juan Carlos Gómez, prenent el pols de l’entrevista; Robert Batalla, amb una recepta culinària, en aquesta ocasió en companyia de Màxim Pallarés; Abigail Vera, amb una secció musical molt primaveral dedicada a Vivaldi, i Batalla amb un nou espai sobre l’humor intel·ligent. 

El projecte Positiva-Ment Ràdio va néixer sota la coordinació d’Anela Dergic Velic en el Club Social Aidar de l’associació Salut Mental Catalunya a l’Anoia que com ens recorden des d’aquest programa, ajuda i acompanya les persones amb problemes de salut mental i lluita contra l’estigma social.

Cada mes, l’equip ens confirma les ganes de continuar explorant les possibilitats que ofereix el programa Positiva-Ment Ràdio per superar l’estigma associat a la salut mental.