La Policia Local estrena nou vehicle, un 4×4 híbrid, més sostenible i respectuós amb el medi ambient

22 Oct 2018
vehicle policia local oct2018 (1)

La Policia Local de Vilanova del Camí ha estrenat aquest dilluns un nou vehicle. Es tracta d’un Toyota RAV4, un vehicle tot terreny, amb un avançat sistema híbrid i amb una àmplia gamma de tecnologies pioneres que proporcionen alguns beneficis importants com una pantalla amb vista panoràmica i un sistema de seguretat Safety Sense

La regidora de Seguretat, Imma González, ha explicat que “s’ha buscat una alternativa als vehicles de la flota actual i s’ha apostat per un cotxe sostenible, un híbrid que redueix considerablement el consum de benzina gràcies al sistema híbrid que permet circular amb energia elèctrica si no es supera els 50 km/hora”. La regidora s’ha mostrat satisfeta amb l’elecció d’aquest vehicle perquè diu, “és un compromís amb el medi ambient”.

Imma González assegura que des de la Policia Local s’havia reclamat incorporar un vehicle 4×4 a la flota que permetrà atendre demandes en situació d’emergència, per exemple durant les nevades.

L’adquisició del vehicle s’ha fet en sistema de renting a través de la central de compres de l’ACM i això es tradueix, diu González, en un estalvi econòmic important de per a l’Ajuntament.

Aquest matí, la regidora  de Seguretat, Imma González, i l’alcaldessa Noemí Trucharte han presentat el nou vehicle.

vehicle policia local oct2018 (10)

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by