La regidoria de Solidaritat anima la ciutadania a comprar els darrers articles de marxandatge de la Casa dels Xuklis

05 Des 2018
marxandatge xuklis 2018

La regidoria de Solidaritat va adquirir en el marc de la Festa Solidària material de marxandatge per contribuir amb AFANOC i el projecte de la Casa dels Xuklis, nens i nenes amb càncer. Tot i que durant el cap de setmana solidari del 20 i 21 d’octubre es van vendre molts productes, encara queden gorres i bolígrafs que es poden sol·licitar al servei de Cultura, de dilluns a divendres de 8 a 15 h. Les gorres tenen un cost de 7 € i els bolígrafs de 2 €

Aquest és el segon any que la regidoria de Solidaritat encapçalada per Imma González, ha programat la Festa Solidària en favor d’AFANOC i els nens amb càncer. L’any passat, gràcies a la venda dels productes es van recollir 6.000 € i les expectatives aquest any era, com a mínim, igualar la xifra.

D’altra banda i aprofitant que el cap de setmana del 15 i 16 de desembre l’escola Artístic oferirà l’espectacle “La carta als Reis” que també dedicarà una part de la recaptació a la Marató de TV3 dedicada a la investigació del càncer, la regidoria ha adquirit 8 entrades per a l’espectacle que sortejarà entre les persones que facin alguna compra d’aquest marxandatge dels Xuklis.

Per a més informació o per a fer les vostres compres podeu contactar amb el servei de Cultura.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by