La regidoria d’Igualtat prepara un taller per ‘recuperar el poder’ de les dones

27 Mar 2019
Cartell Taller recuperant poder

La regidoria de Serveis Personals ha organitzat per aquest divendres el taller “Recuperant el nostre poder” adreçat a dones que vulguin millorar la seva autoestima i l’autoconfiança

El taller està subvencionat per la Diputació de Barcelona i s’inclou en l’agenda del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, de la regidoria d’Igualtat encapçalada per Sílvia Cáceres. La sessió es portarà a terme al Casal de la Gent Gran d’11:30 a 13:30 h i estarà dirigit per Cristina Pérez Opi, de l’empresa de mentoring social, Niu de projectes.

L’objectiu del taller és oferir eines i recursos per millorar l’autoestima i autoconfiança en les capacitats personals per desenvolupar el nostre potencial. Així mateix, les dinàmiques plantejades convidaran a reflexionar sobre els condicionants de gènere en la conformació de l’autoimatge personal.

El taller es planteja en dos blocs de continguts interrelacionats: d’una banda, l’autoconeixement, tot revisant i treballant sobre les nostres arrels i els nostres fruits, allò que som i que conforma la nostre essència.

De l’altra, la confiança i l’autoestima tot revisant i treballant sobre allò que hem fet i hem aconseguit en el decurs de les nostres vides i que potser ara queda una mica oblidat i amagat.

La sociòloga Cristina Pérez utilitzarà una metodologia dinàmica que combinarà la reflexió compartida sobre els rols i estereotips de gènere, el procés de socialització de gènere, i dinàmiques participatives i creatives basades en l’art teràpia per l’apoderament personal i la millora de l’autoestima.

La sociòloga Cristina Pérez dirigirà aquest taller amb la finalitat de donar eines que permetin millorar l’autoestima i l’autoconfiança de les dones

Cristina Pérez és sociòloga, amb més de 15 anys d’experiència en el àmbit de la consultoria especialitzada en plans estratègics i polítiques públiques desenvolupada en l’àmbit de la consultoria social.

Consultora experta en planificació, desenvolupament i avaluació de polítiques locals d’igualtat de gènere i en avaluació de projectes i programes de promoció econòmica, projectes socials  i de responsabilitat social corporativa.

Actualment treballa com a professional independent desenvolupant accions de capacitació i mentoring amb empreses i administracions públiques, elaborant plans d’igualtat i responsabilitat social per a la millora de la qualitat de vida de les persones i organitzacions.

Col·labora activament amb d’altres professionals sumant sinergies i complementarietats en l’àmbit de la gestió dels recursos humans i del coneixement a les organitzacions.