Podi del Club Gimnàstic Ballerina a la 2a Fase Copa Catalana Base de Gimnàstica Rítmica individual

28 Mar 2019
Gimnàstica Ballerina 2a Fase base 2019

Lloret de Mar va acollir el passat dissabte, 23 de març, la 2a fase Copa Catalana individual Base de gimnàstica rítmica. Un cop més, les gimnastes del club Ballerina van oferir una mostra del seu gran potencial i van utilitzar aquesta competició com a preparació per al pròxim Campionat d’Espanya, en el que participaran en quinze dies

En categoria Infantil Base i amb aparell de maces, va participar: Gisela Ramírez, que va fer un exercici amb gran sensibilitat i va aconseguir una molt bona execució. “Ens va delectar un cop més amb l’elegància que la caracteritza en cadascuna de les seves competicions”, afirmen des del club.

Carlota Zamora (en la mateixa categoria) va sortir també a pista “amb el ritme i expressivitat que la caracteritza, aconseguint fer vibrar al públic assistent, ensenyant així el gran nivell que té com a gimnasta i que va assolint dia a dia”.

En categoria Juvenil Base, amb aparell de cinta: Sandra Domínguez, “va estar realment preciosa, amb una gran sensibilitat, fent de cada moviment una expressió innata per a tots els presents que vam gaudir de la seva posada en pista”.

Per finalitzar la jornada, Paula Mensa, que va lluitar a pista amb la força que la caracteritza i executant un complex exercici, aconseguia la recompensa després de la classificació a Espanya. Va pujar a la tercera posició al podi d’entre 75 gimnastes en la categoria. Es col·loca, així, entre les millors gimnastes catalanes en la seva categoria i queda classificada per a la Final Copa Catalana Base que es celebrarà a finals d’abril.

Des del Club volen felicitar a les gimnastes i cos tècnic, així com transmetre molta força per continuar la temporada “en què tantes vivències positives estan aconseguint, amb gran esforç i treball dia a dia”.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by