La Setmana Sense Fum ha lliurat els premis als millors dibuixos d’un concurs molt reeixit

10 Jun 2019

Els 10 premis del concurs de dibuix de la Setmana Sense Fum ja tenen guanyadors. Són 10 escolars vilanovins que han participat en el certamen d’enguany que amb el lema “Recupera la inspiració” els ha convidat a mostrar amb dibuixos l’aposta per viure en un dia a dia sense tabac


CAP de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


L’Equip d’Atenció Primària de Vilanova del Camí va convocar una nova edició d’aquest concurs en el marc de la XX Setmana Sense Fum que segons asseguren ha estat tot un èxit, amb 128 obres presentades. Hi han participat infants des de P3 fins a sisè i els premis han reconegut a un escolar de cada curs.

El jurat, format per professionals de medicina, infermeria i atenció a la ciutadania, ho ha tingut difícil per escollir els guanyadors, “perquè totes les obres presentades són de gran qualitat”, afirmen.

Entre els pàrvuls, Enzo Sánchez Vidal ha guanyat el premi de P3, Maria Gallego Romero, de P4 i Laia Sánchez López, de P5. A 1r de primària la guanyadora ha estat Daniela González Iglesias; a 2n, Adrián Ochoa González; a 3r, Martina Farré González; a 4t Naiya Galan Oliver; a 5è Yaiza Fernández Ruiz i a 6è, Irene Roldán Moreno. També es va lliurar un accèssit o premi especial a Ivan Diaz Cazorla.

L’entrega es va fer el passat 31 de maig, en finalitzar la XX Setmana Sense Fum de la mà de l’equip organitzador al CAP de Vilanova del Camí d’aquesta setmana de sensibilització.