Un concorregut primer cap de setmana d’estrena de la piscina de Can Titó

10 Jun 2019
piscina estrena temporada 2019-v1

Més d’un miler de persones van estrenar dissabte l’obertura de la Piscina Municipal de Can Titó. Gairebé unes 1.200 segons informen des d’Esports van passar el primer dia de la temporada per l’equipament que ha ampliat una mica l’aforament respecte l’any passat, en afegir la zona verda que en la temporada anterior estava impracticable


Esports Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


Tal i com era previst després de les cues dels primers dies per fer els abonaments a Esports, la piscina de Can Titó es va omplir de banyistes amb moltes ganes d’aprofitar el primer cap de setmana d’una llarga temporada que s’allargarà fins el 8 de setembre.

Dissabte eren gairebé unes 1.200 persones les que aprofitaven el dia de calor i l’obertura gratuïta del primer dia de temporada, com cada any. I diumenge va ser una jornada una mica més tranquil·la, però també força concorreguda.

En aquesta temporada, la piscina gaudirà d’un aforament una mica superior, amb major comoditat pels usuaris, perquè s’ha pogut obrir la nova zona de gespa que després de la inauguració a mitjan juny de l’any passat no havia crescut i estava acotada a l’ús dels banyistes.

Aquesta setmana i durant les següents, Esports té previst continuar fent carnets de manera progressiva, “perquè encara en queden molts disponibles”, afirmen.

Vilanova del Camí és una de les poblacions que fa la temporada de piscina més llarga, del 8 de juny al 8 de setembre. Els horaris de l’equipament municipal són d’11 del matí a 8 del vespre. Aquests dies encara són tranquils, perquè els infants van a escola. L’escenari és força diferent quan comencin les vacances, amb els cursos de natació i les activitats de lleure d’estiu.