La tapa d’esqueixada de bacallà a la fantasia del Nus doblement premiada a la darrera Ruta de la Tapa | ÀUDIO

23 Mai 2019

L’esqueixada de bacallà a la fantasia del Nus, ha estat la tapa guanyadora de la darrera Ruta de la Tapa organitzada per Vilanova Comerç. De fet ha estat doblement premiada perquè ha estat la tapa més votada pel públic i també la millor valorada pel Jurat

Ruta Tapa Cal NUs 2019 (1)

El president de Vilanova Comerç, Jordi Vilarrubias, assegura que aquesta edició de la Ruta de la Tapa ha estat tot un èxit, tant pel que fa a la participació ciutadana com de la qualitat de les tapes que s’han ofert.  

Sobre la tapa guanyadora, l’esqueixada de bacallà a la fantasia del Nus, Vilarrubias assegura que han estat dos premis molt merescuts i ha destacat la qualitat dels productes utilitzats, la presentació al plat, així com l’actitud de Josep Nus, pendent d’oferir un plat creatiu i un espai agradable, amb un tracte proper i personalitzat.  

Josep Nus es mostrava sorprès i alhora molt satisfet de la bona acollida de la tapa d’esqueixada. Afirma que durant la Ruta de la Tapa en va servir més de 400, que equival a 30 kg de bacallà, però que ha decidit incorporar-la a la carta de Cal Nus, perquè no paren de demanar-li. Està orgullós del resultat, perquè el bacallà a la fantasia del Nus, diu, s’està convertint en un referent del local.

Aquest jove restaurador local ha aprofitat els micròfons de Ràdio Nova per animar als restauradors del municipi a sumar-se en properes edicions de la Ruta de la Tapa. “Si hi ha més rivals, el repte serà més interessant i qui guanyi podrà presumir d’haver fet la millor tapa” assegura Josep Nus. 

Josep Nus ha aprofitat per agrair a Vilanova Comerç l’organització d’aquest esdeveniment que assegura “és una excel·lent campanya de publicitat i promoció per als restauradors que hi participen”. Aquesta campanya, diu Nus, m’ha ajudat a donar-me a conèixer i a portar clients nous a Cal Nus”.

La tapa guanyadora, l’esqueixada de bacallà de Cal Nus

Vilanova Comerç convida a omplir de flors Vilanova del Camí

A banda d’aquesta campanya que va ocupar els primers dies de maig, aquesta setmana enceta la recta final una altra campanya que convida als establiments locals i la ciutadania a omplir Vilanova del Camí de flors.

Leo Garcia, dinamitzadora de Vilanova Comerç, explica que la campanya ha estat tot un èxit de convocatòria. En aquesta edició han participat 24 establiments i es repartiran una vuitantena de plantes, de quatre tipus diferents. Obsequi per premiar la fidelitat que se sumaran a les que aquests dies també estan repartint els comerciants del Mercat Municipal immersos en la campanya de primavera.

La campanya estarà activa fins aquest dissabte 25 de maig. Després els establiments sortejaran les plantes entre els seus clients.

Campanya Omple Vilanova de flors Vilanova Comerc

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by