La UCE Anoia inicia els actes d’homenatge a la Virgen de los Hitos en un any especial pel 25è aniversari

09 Mai 2019
Imatge d’arxiu

Aquest cap de setmana comencen els actes de celebració de la Romería Virgen de los Hitos de la Unión Cultural Extremeña Anoia. Dissabte, faran el sopar en honor a la patrona d’Alcàntara i el diumenge 19 de maig tindrà lloc la romeria al Parc Fluvial

Aquest any, com recorda el secretari de la Unión Cultural extremeña Anoia, Cruz Granado, és força especial, perquè l’entitat celebra el 25è aniversari.

La primera cita per als socis i amics de l’entitat serà aquest dissabte, a les 21 h, a l’escola Marta Mata. És el sopar anual d’honor a la Virgen de los Hitos; un bon moment per retrobar-se compartir conversa i també una bona estona al final de la vetllada amb l’actuació del grup de Playback “Teatro 60”.

La romeria serà, però, diumenge de la setmana que ve, 19 de maig. Des de l’entitat conviden a la població a gaudir d’aquesta diada festiva per a la qual han preparat un ampli programa d’actes, de les 9 del matí fins a les 7 de la tarda, al Parc Fluvial.

Els actes s’iniciaran amb un esmorzar a base de cafè amb llet o xocolata, i dolços típics extremenys. A les 10 h, sortirà la processó des de l’església de Sant Hilari, passant per diferents carrers i fins arribar al Parc Fluvial, on els actes continuaran amb l’exhibició de genets a cavall i jocs infantils de pintura i recorregut amb carro.

A dos quarts d’una del migdia, hi haurà missa cantada pel cor de la UCE Anoia, i una hora després, l’actuació del grup de cors i danses de l’entitat.

A dos quarts de tres de la tarda, començarà el dinar campestre, on cadascú haurà d’emportar-se l’àpat. L’associació posarà les taules i cadires, així com el servei de bar.

A la tarda, a partir de les 16 h hi haurà noves actuacions musicals, aquesta vegada de la mà de l’artista vilanoví Carlos Gómez i del grup de sevillanes del Casal de la Gent Gran de Vilanova del Camí.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by