La UMIC farà la primera atenció de l’any a la població vilanovina el dia 18 de gener

10 Gen 2019
UMIC-a-Vilanova-arxiu-720

Les Unitats Mòbils d’Informació al Consumidor (UMIC) de la Diputació de Barcelona continuaran visitant, aquest any, les poblacions on no hi ha un servei municipal de consum. A Vilanova del Camí faran la primera visita de l’any el divendres 18 de gener, en l’horari habitual, de 10:30 h a 13 h del migdia, a la plaça del Mercat. Els vilanovins podran presentar les seves consultes i reclamacions sobre consum gratuïtament

El servei que ofereixen les UMIC està destinat als ajuntaments que no disposen de serveis municipals de consum i té com a finalitat bàsica defensar els consumidors i els seus drets.

A més a més, les UMIC també faciliten material informatiu i donen consells sobre com estalviar en les factures d’aigua, gas i electricitat, que són les consultes més habituals, juntament amb les relacionades amb les clàusules abusives en contractes hipotecaris, telecomunicacions i empreses de telefonia mòbil.

L’equip tècnic dona resposta a les consultes i reclamacions que hi fan directament, de manera presencial, els ciutadans.