Es prorroga fins el 10 de febrer el termini per participar al I Concurs de Foto Poemes de Vilanova del Camí

09 Gen 2019
Foto poemes 2019 logo

La regidoria de Cultura ha decidit prorrogar el termini per participar al I Concurs de Foto Poemes de Vilanova del Camí fins el 10 de febrer. L’objectiu és fer-ne una millor promoció del certamen que concedirà un premi a les tres millors composicions. El primer premi és una càmera compacta; el segon, una tauleta electrònica i el tercer, un reproductor MP4.

Es tracta de presentar fotografies inspirades en algun petit poema, de tal manera que la combinació composi el missatge. El tema és lliure i el Jurat valorarà la relació entre la imatge i el text, sobretot que es complementin per comunicar i transmetre emocions.

Tant la fotografia com el text han de ser originals. El certamen està obert a totes les persones majors de 16 anys que podran participar amb un màxim de dos creacions.

Pel que fa a les imatges es poden presentar en blanc i negre o en color i també es podran retocar. Quan al poema, l’extensió podrà ser des d’un únic vers i fins a com a màxim, vuit versos.

Les propostes -composició de foto amb text- es poden fer arribar per correu electrònic a cultura@vilanovadelcami.cat amb l’assumpte “I Concurs Foto Poemes Sant Hilari 2018”, en format PDF, JPG o PNG tot indicant el títol de l’obra. En el mateix missatge, però en un document WORD a part, es faran constar les següents dades: títol del foto poema, nom i cognoms de l’autor, adreça telèfon i correu electrònic.

El jurat estarà format per tècnics de Cultura, Comunicació i altres professionals liberals relacionats amb la imatge i la literatura. Aquest triarà tres obres guanyadores, les quals seran premiades amb una càmera de fotos compacta, per al primer premi; una tauleta per al segon premi; i un MP4 per al tercer premi.

Tot i que a les bases del concurs s’anunciava que el dia 11 de desembre es donaria a conèixer els guanyadors, no serà finalment fins el proper mes de febrer que es faci públic el veredicte.