La XX Setmana de la Gent Gran culmina amb l’Homenatge a les persones nascudes el 1932

10 Mai 2019
homenatge 2018-1200
Homenatge a la gent gran – maig 2018

Aquest cap de setmana es celebra el gruix dels actes de la XX Setmana de la Gent Gran. Són els que tenen més solera: dissabte, l’Homenatge a la gent gran i diumenge, el Concurs d’Arròs a la Cassola i el dinar.

Enguany, en l’acte oficial del dissabte, es farà un reconeixement a les persones nascudes l’any 1932. Està previst que 8 persones rebin aquest merescut homenatge: Benito Marchena Cristiano, Mercedes Carles Viñas, Anselmo Palomo Caldito, Ángel Peñaranda López, María de las Angustias Pérez Reyes, Florencio Vera Pérez, Dolores Junyent Aubia i Concepción Jiménez Sánchez.

La cerimònia, com és tradició, aplegarà les famílies dels homenatjats, però estarà oberta a tothom. L’amenitzaran els Trobadors de l’Anoia amb una actuació musical, durant l’acte d’entrega de les plaques commemoratives.

A la tarda, com cada dissabte s’ha programat el ball, que anirà a càrrec del grup “Ostres, Ostres”.

Diumenge, es clourà la setmana amb la quarantena edició del Concurs d’Arròs a la Cassola, que aquest any es celebrarà al carrer Onze de Setembre. Josep Maria Baraldés explica que hi ha 5 inscrits de la Confraria d’Arròs a la Cassola de Catalunya, que participa des del primer dia en aquest esdeveniment; i esperen tenir entre 6 i 7 participants en la categoria local i comarcal.

Després del concurs, es farà el dinar de germanor que enguany es celebrarà al Restaurant Scorpia. I la Setmana de la Gent Gran acabarà amb un ball fi de festa, amb el duet “De Gala”.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by