L’ADC Anoia posa èmfasi en l’ús de les noves tecnologies aplicades al control de la diabetis | ÀUDIO

25 Gen 2019

La delegació anoienca de l’Associació de Diabètics de Catalunya ha programat per dilluns 28 de gener una xerrada pràctica sobre les noves tecnologies aplicades al control dels índex de glucosa en sang

Carles Regordosa - Diabetics Catalunya (5)-1200
Carles Regordosa

La xerrada, que anirà a càrrec de l’infermer del SEM Carles Regordosa,  tindrà lloc a partir de les 19 h a l’espai Cívic Centre d’Igualada, al carrer Trinitat 12.

Les noves tecnologies han suposat un avenç important en la nostra societat però també han estat molt positives pel que fa al control i gestió d’algunes patologies com és la diabetis. Els coneguts com a sensors continus de glucosa, han estat una veritable innovació perquè ofereixen la possibilitat de controlar en tot moment el nivell de glucosa en sang però també la seva tendència. Un fet, explica Carles Regordosa, pot ajudar a evitar les hipoglucèmies o les hiperglucèmies.  

Els sensors de glucosa continus estan indicats per a tots els tipus de diabetis, especialment per al tipus 2 i també són aptes per a totes les edats. Regordosa explica que són especialment interessants per al control de la diabetis en infants ja que els aparells estan connectats via internet i els pares poden seguir en temps real els índex de glucosa de l’infant. Així mateix, els mestres també poden fer seguiment perquè els indicadors són visibles i emeten una alarma si el nivell baixa o puja dels índex marcats.

Durant la xerrada del proper dilluns 28 de gener, Carles Regordosa portarà diferents sensors de glucosa i mostrarà com funciona el que ell mateix porta instal·lat. Tot seguit s’obrirà un torn de preguntes i s’intentaran resoldre dubtes i qüestions.  

Tot i que la xerrada és gratuïta es prega confirmació d’assistència al correu electrònic adcanoia@adc.cat  

NOVES TECNOLOGIES 28-01-2019

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by