L’AEMA enceta el 25è aniversari del Mulla’t amb una activitat lúdica i refrescant al carrer |ÀUDIO|

18 Jun 2018


Aquest any es celebra el 25è aniversari del Mulla’t per l’esclerosi múltiple que tornarà a omplir de solidaritat les piscines de Catalunya, el dia 8 de juliol. Abans, però, i per tal d’animar aquesta edició especial, es farà el Pre-mulla’t, una activitat que l’Associació d’Esclerosi Múltiple de l’Anoia (AEMA) ha organitzat pel dia 30 de juny, oberta a tothom


Dolors Canal (2) premullat-1200

Consistirà en una matinal infantil i familiar amenitzada per Anima’ns que es farà des de les 11 h i fins a dos quarts d’una del migdia, a l’Estació Vella d’Igualada. El protagonista serà un pallasso, el Margaritu, qui a banda de fer passar una estona divertida a petits i grans, els engrescarà a remullar-se. És per això que la presidenta de l’AEMA, Dolors Canal, recomana anar preparats amb tovallola, banyador i sobretot sabatilles antilliscants per evitar caigudes en les corredisses. I si fa un dia de força calor, també cal pensar en portar gorra i protector solar.

L’activitat lúdica i refrescant servirà per començar a celebrar els 25 anys del Mulla’t i sobretot per animar a la participació de tothom en les jornades que s’estan organitzant pel dia 8 de juliol, a les diferents piscines que acolliran l’esdeveniment.

Enguany, tots els beneficis del Mulla’t es destinaran a la investigació de l’esclerosi infantil. Tot i que aquesta és una malaltia que es diagnostica sobretot en adults joves, a partir dels 20 anys, el cas d’un infant de només 8 anys, ha colpit a les associacions d’afectats, com reconeix Dolors Canal, tot dient que la malaltia d’alguna manera els ha “traït” en comportar-se de manera inesperada. Davant aquest cas, Canal destaca la importància de transformar la tristesa i la ràbia en solidaritat, per tal de fer arribar tot l’ajut possible a la investigació.

Malgrat tot, aquest esdeveniment social de caire solidari, el Mulla’t 2018 suposa també una gran celebració. La prova, com assenyala Canal, són els 25 anys d’activitat arreu de Catalunya. A Vilanova del Camí, el Mulla’t s’organitza des de l’any 2012 “i any rere any es superen les expectatives de l’anterior, per això puc afirmar amb agraïment i satisfacció que Vilanova del Camí és molt solidària”.

En aquesta edició especial es preveuen canvis. A l’Anoia, com ens avança Canal, seran 9 les piscines que participaran al Mulla’t 2018; als municipis de l’any passat s’hi han afegit també Jorba i La Llacuna.

Premullat juny 2018 cartell-v11


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by