L’AFADA clou els cicles de representació del conte ‘El tresor més gran del món’ a les escoles de l’Anoia

23 Abr 2018

AFADA Conte el tresor mes gran del mon v2


L’AFADA està a punt de finalitzar el cicle de representacions de l’obra de teatre que fa a les escoles de l’Anoia amb el conte “El tresor més gran del món”. L’última s’ha realitzat el 19 d’abril a l’escola Maria Borés de la Pobla de Claramunt, amb els cicles infantil i primària i està previst fer-ne dos més, el 26 d’abril a l’escola Joan Maragall de Vilanova del Camí, i el 17 de maig a l’escola Mowgli d’Igualada, totes dues per a cicle inicial. Fins aquest moment hauran gaudit de l’obra més de 650 nens i nenes de la comarca


Des de l’AFADA animen a totes les escoles que l’any que ve vulguin sol·licitar la representació de l’obra que es posin en contacte directament amb l’entitat a l’Hospital de dia Sant Jordi.

A més a més, l’associació AFADA, amb l’objectiu de mantenir l’essència d’aquesta història acaba de presentar i publicar el conte en format llibre amb la col·laboració del Consorci Sociosanitari d’Igualada i la Diputació de Barcelona, que facilitarà de forma gratuïta a les escoles per a que els nens puguin llegir i compartir una bona estona de lectura.

No obstant, totes aquelles persones que el vulguin el podran adquirir directament a l’Hospital de dia Sant Jordi (carrer Joaquima de Vedruna 14, d’Igualada o bé trucant al 93 806 81 88).


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by