L’Ajuntament convida la ciutadania a gaudir dels divendres de juliol a Can Muscons amb música, monòlegs i màgia

02 Jul 2019

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha dissenyat un programa festiu per gaudir dels divendres de juliol a Can Muscons. Folklore i música de cantautor, monòlegs i màgia, són les propostes per als tres primers divendres d’aquest mes


Cultura de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


Aquest primer divendres, hi ha doble proposta amb segell vilanoví. A partir de els 22:00 h actuarà el cor Rocieros del Camino de la Casa de Andalucía de l’Anoia i el cantautor Carlos Gómez.

Per a divendres 12 de juliol, la proposta s’adreça als adults amb el monologuista Jona, l’operari de l’amor”. Els seus monòlegs, explica ell mateix, tracten de temes molt variats i barrejats entre ells. Solen tenir l’aparença d’una història, de vegades interminable… que sovint acompanya amb peculiars efectes sonors.

I el 19 de juliol, Can Muscons acollirà una sessió de màgia interactiva amb Miguel Sevilla. Un il·lusionista que ofereix un espectacle diferent, creatiu i apassionat. Una combinació entre màgia propera i humor.

Totes les actuacions començaran a les 22:00 h tot i que l’entrada es pot fer a partir de les 21:00 h. Hi haurà servei de bar.

CARTELL Espai Jove divendres de juliol 19

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by