L’Ajuntament de Vilanova contracta 3 persones en pràctiques dins el Programa de Garantia Juvenil

08 Nov 2018
recepció programa garantia juvenil 2018 (13)

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha contractat en pràctiques a 3 persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. L’alcaldessa Noemí Trucharte, el regidor de Promoció Econòmica, Francisco Palacios i la regidora de Serveis Personals,Sílvia Cáceres han rebut els joves oficialment aquest dimarts a l’alcaldia

Laura Medina, Judit Martínez i Raquel Munuera són les joves que s’han incorporat a la plantilla municipal, concretament a les àrees de Serveis Personals, a Facturació i a Urbanisme, respectivament. Aquest dimarts també s’ha presentat Mario Holgado, que farà de dinamitzador del Casal de la Gent Gran, en el marc dels Plans d’Ocupació de Treball als barris, substituint una baixa.

La durada de les pràctiques laborals del Programa de Garantia Juvenil és de 6 mesos a jornada complerta. Durant aquest temps, les joves hauran de realitzar tasques administratives d’acord amb els estudis que han cursat de Grau Mig de Gestió Administrativa o equivalent.

Aquest programa ofereix una nova oportunitat perquè els joves puguin incorporar-se al mercat laboral realitzant tasques pròpies dels seus estudis. Així mateix preveu la millora de la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Aquestes contractacions en pràctiques són una iniciativa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu – Iniciativa d’Ocupació Juvenil.