L’AMPA Joan Maragall anima les famílies a compartir una tarda de diversió i col·laboració tot jugant al bingo

13 Des 2018
Bingo Nadal AMPA Joan Maragall

L’AMPA Joan Maragall aprofita novament el marc de les festes per organitzar una activitat lúdica i familiar per tal de passar una entretinguda tarda de dissabte i alhora recollir diners per contribuir al suport de projectes escolars. Per tercer any consecutiu, celebraran el Bingo, al gimnàs de l’escola. L’activitat es farà de 6 a 9 del vespre

Les jugades seran a partir d’un euro i tots els premis que es repartiran, tant al bingo com a la línia, consistiran en lots amb productes nadalencs o altres petits obsequis. Aquest any, l’organització ha anunciat dos bingos especials que tindran com a premi principal un pernil i una tablet.

Des de l’AMPA aprofitaran també aquest dissabte, per vendre la resta de calendaris de Nadal sobrants que hagi quedat després del repartiment dels exemplars reservats i pagats per avançat. El calendari ja té força tradició i està il·lustrat amb les fotografies de l’alumnat del centre, així com el personal docent, d’administració, d’activitats extraescolars, el personal de neteja i l’equip de l’AMPA. Té un preu de 5 € i els diners recaptats, com en totes les activitats que organitza l’AMPA es destinen a projectes de millora de l’escola.


Nadal a Vilanova del Camí


Bingo-Joan-Maragall-2016-arxiu
Imatge d’arxiu