Comença un nou cicle de passejades ‘A cent cap als cent’ i Vilanova del Camí és municipi amfitrió en la primera sortida | FOTOS

13 Des 2018
Passejada A cent cap als cent Vilanova del Cami des18 (26)
album-fotografic-faldo-borde

Un nou cicle de passejades ‘A cent cap als cent’ ha portat aquest dimecres, un bon grup de persones a caminar per Vilanova del Camí. A costat  del grup vilanoví fidel a aquesta activitat -una cinquantena- que organitza Esports Vilanova, un centenar més de persones d’altres municipis van gaudir de l’excursió matinal, d’un dinar de carmanyola i d’una activitat física dirigida per cloure la trobada

Aquest any, Vilanova del Camí forma equip amb Cornellà de Llobregat, Artés i Olèrdola, la qual cosa vol dir que veïns i veïnes d’aquests quatre municipis descobriran en diferents sortides la resta de poblacions.

La ruta va portar als caminaires des de Can Titó fins a la depuradora, fent una volta circular pel bosc vilanoví i després es va modificar una miqueta el recorregut, fent passar el grup per dins del nucli urbà fins arribar a la plaça del Mercat i posteriorment a Can Papasseit.

El primer tinent d’alcalde Francisco Palacios va donar la benvinguda als participants, a primera hora del matí, a la plaça Extremadura, en nom també del regidor d’Esports, Camilo Grados, que per motius de feina no va poder rebre el grup. Hores després, però, va poder compartir l’estona del dinar i la sobretaula. Tant Palacios com Grados van acompanyar el grup de passejades, fins i al ball de fi de festa. L’activitat física va ser dirigida pel monitor David Obiols que es va posar els participants ràpidament a la butxaca.


A cent cap als cent – Àrea dedicada


Cal destacar que aquest any una de les novetats de les passejades que els municipis organitzen de la mà de la Diputació de Barcelona és la introducció de la marxa nòrdica, és a dir l’ús de bastons per caminar. L’any passat els monitors ja van fer una formació sobre l’ús dels pals de caminar i a més l’última de les passejades es va fer un taller per a tots els participants i una activitat de cloenda que també va reforçar aquesta pràctica. La resposta és tan positiva que en aquesta primera sortida del cicle 2018-2019 la majoria de participants ja venia amb pals.

De cara a la nova temporada serà obligatori.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by