L’ASME guanya el TOP 4 de Primera Catalana Infantil Femenina a Can Titó i el CH Vilanova queda quart

14 Mai 2019
TOP 4 INFANTIL HANDBOL

El pavelló de Can Titó va acollir aquest diumenge la Fase Final de la Primera Catalana Infantil Femenina que, organitzada pel CH Vilanova del Camí, va comptar amb la participació del KH-7 BM Granollers Sporting, CH Gavà B, ASME i CH Vilanova del Camí

Les semifinals es van començar a jugar a les 10:00 h entre el CH Vilanova i l’ASME i entre el KH-7 BM Granollers i l’Handbol Gavà B i van decidir el 3r i 4t lloc que van ser, respectivament, per l’equip de Gavà i pels l’Handbol Vilanova.

Les finals van enfrontar l’ASME i el Granollers, en un partit destacat i molt animat des de les grades per ambdues aficions. Finalment l’ASME es va proclamar campió de Primera Catala Infantil Femenina.

L’alcaldessa Noemí Trucharte, el regidor d’Esports, Camilo Grados, el 1r Tinent d’Alcalde Francisco Palacios, la regidora de Serveis Personals, Sílvia Cáceres i la regidora d’Educació i Joventut Eva Vadillo, van participar en el lliurament de trofeus.

L’handbol vilanoví està vivint dies molt intensos. Van començar amb l’organització de la trobada de mini handbol, el passat 5 de maig  i aquest cap de setmana, 11 i 12 de maig, han disputat el TOP 4, de l’infantil femení.

Però el primer equip del CH Vilanova porta una excel·lent temporada i té moltes possibilitats d’arribar al TOP 4 de la seva categoria i aconseguir un ascens a Lliga Catalana on ha jugat fins la passada temporada.

El TOP4 de Primera Catalana està previst que es jugui el cap de setmana de 8 i 9 de juny.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by