L’Associació de Pensionistes i Jubilats enceten la festa del Carnaval amb el tradicional concurs de disfresses

06 Mar 2019

Can Papasseit va acollir aquest dissabte 2 de març la primera festa del Carnaval vilanoví que va organitzar l’Associació de Pensionistes i Jubilats. Manuel Arias va guanyar el concurs de disfresses juntament amb Pepita Penyarroya i Victoria Díaz que van quedar en segona i tercera posició

La regidora de Serveis Personals, Sílvia Cáceres i el Primer Tinent d’Alcalde Francisco Palacios van acompanyar a la Junta del Casal presidida per Pedro Amor en el lliurament dels premis.

La Junta dubta sobre mantenir l’activitat o buscar altres alternatives

L’Associació de Pensionistes i Jubilats fa molts anys que celebra el concurs de disfresses de Carnaval entre el col·lectiu de la gent gran. Tot i que els premis del concurs són molt atractius: 100 euros per al primer, i 75 i 50 € per al segon i tercer classificat, la Junta creu que aquesta activitat ha anat perdent interès i cada vegada hi ha menys participants.

Aquest any, només 9 persones es van inscriure al concurs, una xifra que planteja el dubte a l’entitat sobre si s’ha de continuar mantenint en el calendari o buscar altres alternatives.

Unes 190 persones van participar al ball de dissabte va estar amenitzat pel grup Vives Veus.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by