L’Associació de Pensionistes i Jubilats solidaris amb Sant Joan de Déu i la investigació del càncer infantil

16 Jul 2019
POLSERES CANDELA 2

El Casal de la Gent Gran acollirà aquest dimecres, 17 de juliol, un taller de polseres Candela de la mà del Grupo Candelero Òdena Igualada Cristian. El taller començarà a les 10 h


Gent gran de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


L’associació de Pensionistes i Jubilats també destinarà els diners recaptats al Bingo Solidari de divendres 19 de juliol a aquest projecte que contribueix a la investigació del càncer infantil.

Fa només una setmana ens fèiem ressò del donatiu que el Grupo Candelero Òdena Igualada Cristian havia lliurat a l’Hospital Sant Joan de Déu i que superava els 20.500 €, fruit de diferents campanyes a la comarca. La intenció del grup és seguir sumant col·laboracions per continuar aportant fons per a la investigació d’una malaltia que s’ha convertit en la primera causa de mort en els països desenvolupats. Segons l’Associació Espanyola de Pediatria, al voltant de 1.500 nens i nenes de 0 a 14 anys, són diagnosticats cada any al nostre país.

Més de 300 investigadors de Sant Joan de Déu avancen en nous tractaments gràcies a les donacions d’entitats i particulars

Des de l’any 2003, la Fundació Sant Joan de Déu integra el grup d’investigació del càncer del desenvolupament -més conegut com càncer infantil-, l’objectiu del qual és l’estudi del càncer que afecta nens i adults joves. Els projectes d’investigació que es porten a terme tenen com a objectiu donar resposta a les preguntes que es plantegen els oncòlegs quan tracten als nens que pateixen aquestes malalties. És el que es coneix com a investigació traslacional, centrada a traslladar els avenços científics als pacients el més aviat possible. Gràcies a aquest grup de recerca, a Sant Joan de Déu poden oferir totes les tècniques de diagnòstic molecular i de pronòstic de la malaltia al mateix temps que treballen en el desenvolupament de noves teràpies, més efectives i menys agressives per als nens i nenes que pateixen càncer.

POLSERES CANDELA 1