L’EAP reprèn les caminades saludables un cop al mes

13 set. 2017

Els professionals de l’Equip d’Atenció Primària de Vilanova del Camí reprenen aquest mes de setembre les caminades saludables. Des del mes de maig es programen de manera mensual, amb la voluntat d’augmentar la regularitat d’aquesta activitat. Així, després del parèntesis de les vacances d’agost, des del CAP tornen a anunciar una nova caminada pel dimarts 26 de setembre. Les caminades acosten els beneficis de l’activitat física a la població en general


En els darrers anys, l’EAP de Vilanova del Camí ha fet dues caminades a l’any, una a l’abril  (coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física) i una altra a l’octubre, sempre amb la col·laboració del Servei d’Esports i de l’excursionista vilanoví Francesc Viera, que amb el seu bagatge descobreix racons del municipi amb una bellesa especial.

Les caminades es faran el 4t dimarts de cada mes (a excepció de l’estiu i època nadalenca). La sortida és a 2/4 de 10 del matí des el mateix CAP.

Les properes cites, doncs, seran: el 26 de setembre, el 24 d’octubre (que és previst que sigui una mica més llarga) i el 28 de novembre.

Des de l’EAP animen a tothom a engrescar-se i fer difusió de l’activitat a totes aquelles persones que hi puguin assistir.

CAMINADA SALUDABLE setembre 2017