Un paquet d’ajudes de Promoció Econòmica a disposició del món de l’empresa i l’emprenedoria

13 set. 2017

Centre Innovacio Anoia web


Promoció Econòmica continua fent difusió de la possibilitat d’obtenir ajudes municipals de suport a les empreses i les persones emprenedores de Vilanova del Camí. La voluntat és contribuir en l’impuls de la creació d’ocupació i fomentar l’emprenedoria. La convocatòria, que s’ha reeditat per quart any consecutiu, es va obrir a mitjan juliol i aposta per donar suport a petites i mitjanes empreses, així com també als emprenedors


El paquet de subvencions en matèria de Promoció Econòmica consta de tres línies diferents, la primera de les quals està destinada a les petites i mitjanes empreses per la contractació de persones. L’Ajuntament de Vilanova del Camí subvencionarà cada contracte laboral per un període mínim de 6 mesos a mitja jornada o 3 mesos a jornada completa, amb un import d’entre 600€ i 1.200€.

La segona línia d’ajudes s’adreça a persones emprenedores que iniciïn una activitat econòmica. La quantia de les subvencions en aquest cas serà de 1.000€.

I la tercera línia és per realitzar reformes de locals comercials i de serveis. La quantia serà fins al 50% de la inversió, amb un import màxim de 5.000€.

El termini de presentació de les sol·licituds s’acaba el 15 de desembre de 2017 o, si és el cas, fins que s’exhaureixi el crèdit disponible a la partida pressupostària. 


info google iconsAccediu a les bases i les sol·licituds per a les subvencions de suport a les empreses i les persones emprenedores


Convocatories de subvencions 2017